Sakit kemaluan

Hello mommies. Normal tak kalau sakit kemaluan di usia kehamilan 6w3d? Risau la.. trauma sbb keguguran anak pertama dlu 😞 #SeriusTanya

3 Balas

Hi sis better pergi check. Saya pun selalu sakit kemaluan dari 6 minggu pregnant. Rupanya uri rendah. Tapi alhamdulillah takda spotting apa2. Skrg dah 21 weeks. Masih ada time sakit.. tapi selagi tak da kluar takpe. Apa2 pun refer klinik ya. 🫰🏻

Awww. Saya faham tu. Saya pun pernah gugur 2 kali sampai bila pregnant kali ke 3 saya trauma sangat. Tapi, trust your instincts. Rasa risau je pergi je terus check. Lagi cepat lagi bagus awak :) Semoga semua di permudahkan ya

3w ago

alright. terima kasih sebab sudi jawab 🥹

better pergi cek