Perut Cramp

Hi Mommies, normal ke preggy 7weeks tp perut terasa cramp bila malam waktu nk tidur? kdg sampai rasa sakit badan lg2 tulg belakang . pleasehelp #firstbaby

2 Balas

normal..saya first pregnancy mcm tu lah..kadang sampai fikir bukan2 da takut jadi apa2..sy tanya nurse dia kata normal😊 rahim nak berkembang

1y ago

betul tu saya dh risau takut tk normal ke apa. thank you infonya

Normal.. lama-lama akan hilang.. saya sapu minyak cap kapak kt blkg bdan bg lega sikit..

1y ago

saya sapu balsem pon mcm tk jalan 😂