8weeks Sakit Pinggang

Hi mommies. Normal ke kalau baru 8 mggu lebih dah sakit pggang . Nak dduk pun sakit, masa mandi pun kena dduk sbb tak dapat bediri lama2. Baring pun kalau pusing rasa sakit. Nak tunduk lagi sakit rasa macam kena cucuk tiba2 dekat belakang. baru 2 hari macam ni 🥺 kenapa ye? sebelum ni tak pernah pun. ke saya kena jumpa doctor? atau pun normal je? ada tak yg macam saya ? #firstmom #bantujawab

2 Balas

pegi klinik kalau kesakitan tu teruk. klu sikit2 sakit mnja tu boleh ckp normal tpi klu rasa cucuk ni petanda kurg baik.. check di klinik ya.. doc boleh bantu 🥰

kalau nak kepastian boleh pergi klinik