Baby besar

Hi mommies! Normal ke baby besar dari minggu? Saya sekarang dah 12w5d. Masa scan 11w5d, size baby dah 12w. Perut saya pun besar. Tapi Alhamdulillah saya tak sangkut gdm masa minum air gula, cuma kena repeat masa 28w nanti. Alhamdulillah, dari awal preggy smpai skrg takda alahan. Masa awal2 preggy dlm 5w, perut dah besar mcm 2 bulan. Now, 12w perut cekang sangat. Berat saya masa preggy, 53kg. Tinggi 153cm. Ukur lilit pinggang before preggy 25, sekarang dah naik 31inci. Baju, seluar, kain semua dah tak muat 😅 Normal ke mommy? #firsttimemom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Seminggu dua normal. Jangan beza lebih 3 minggu yang mengecik. Kalau lewat baby kecik tu yang tak normal

beza seminggu dua tu mmg normal. melainkan byk beza sampai doktor refer jumpa pakar