Buang air besar

Hi mommies, normal ke baby 3minggu tak berak 2-3 hari? Ke memang diorang kena berak hari hari? Confused #firstmom #firstbaby

1 Balas

if baby awak directfeeding adalah normal. maximum baby boleh xberak 14hari. selagi baby awak xmeragam, perut baby okay, baby ada kentut dn kencing mcm biasa mean baby awak okay😊 setiap kali selepas mandi boleh sapu myk. buat urutan iloveu, cycling, urutan pada tapak kaki baby awak.