Fetal movement kuat

Hi mommies! Is it normal baby gerak kuat smpai terasa sakit bila dah third trimester? Saya 35 minggu, first time mom.. #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

normal kot sbb saya pun rasa sakit (35w juga) orang kata sbb baby dh padat dalam perut. kdg kdg rasa tak selesa bila dia bergerak

cuba baca kt tap..35w tulang anak dh kuat..rasa tumbukan kuat;) sy pn kdg rasa xselesa..menggeliat pn smpai ke dada kena himpit

sakit sebab tulang kaki tangan dia dah kuat dan makin sempit dalam rahim.. so normal..

normal sebab baby makin padat

normal saya pun sama