Bukak buku pinkk

Hi mommies, nk tnye.. sy nk buka buku pink wktu w11 haritu. Dh prgi kk ingtkn nurse terus bukakn buku, skli kene tunggu 15w. Dia set appmnt je n tnye few questions psl sjrh penyakit. Tup2 dia bgi wktu baby dh 15w terus.. cane eh? Kene bebel ke tk dgn nurse/doc? Takut dikira late booking. Ingtkn dtg boleh trus buka buku sbb dh 11w. Tpi di drag2 pula hm.. #firstmom #ingintahu

3 Balas

Tak kena bebel sebab nurse sendiri yang bagi tarikh. Cuma nak pesan, next pregnancy book awal ya. The moment result UPT awak +ve, dah boleh book tarikh temujanji. Sekarang ni klinik/hospital by appointment. Kalau walk in di terima tu kira bernasib baik mungkin ada kekosongan waktu tu

kalau misi sendiri yg bagi tarikh tuh, takpa rasanya. sbb member saya dulu kena mcm tuh juga. taktau kenapa.

Tak sis. Sebab saya pun buka buku 14w nurse bagi tarikh 🤗