keputihan subur atau sakit ?

hi mommies nk tnya normal x keputihan (seperti dalam gmbr) tu lepas keguguran ? 1.10.23 - keguguran 7 minggu 13.10.23 - period pertama sehingga 4 hari harini 19.10.23 - keluar keputihan .. keputihan tpi x thu la nk explain colour dia 😅 .. adakah tanda subur atau keputihan penyakit perlu jumpa dr ? so far xde gatal xde sakit nk kencing #pleasehelp #seriusnanya #advicepls #bantusharing #ingintahu

keputihan subur atau sakit ?
2 Balas

mcm x normal tu dh bkn warna putih tu..ad bau or gatal2?

tanda subur keputihan mcm telur putih tu,sis ada gatal2 x ?

8mo ago

so far xde tpi klau ikut calender mmg bukan waktu subur lg .. ikut kan subur 23/10- 27/10