Senak bila batuk

Hi mommies nk tnya normal ke bila batuk or bersin senak kt bahagian peranakan? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Normal. Sebab saya pun first time mom, masuk 2nd trimester ni mmg saya cepat senak kalau bersin. Tapi kalau sakit sgt, kena cepat2 pergi klinik/hospital ya untuk check

Hi. Ya bila dah nak masuk 2nd trimester memang akan rasa senak bila batuk or bersin. Tapi kalau rasa sakit sangat boleh jumpa doktor segera