GDM mgtt bacaan air gula

Hi mommies, nk tanya.. ada tak kat sini yg minum air gula kali ke 2 pastu sangkut? And dorg suruh repeat kali 3. First amik: puasa 4 , selepas 5.4 Second amik: puasa 4, selepas 9 Ada tak yg amik kali ke 3, bacaan jd normal semula? Dan tak sangkut gdm? Ada kemungkinan bacaan darah tu salah tak? Sbb nadi sy agak tinggi jgk masa amik darah tu. Siapa mommies yg pernah alami situasi lebih kurg sama cmni, boleh share experience tak? Tq. #4thbaby #31weeks

1 Balas

Okla tu ada peluang repeat. Mana tau xde gdm hehe

1y ago

ada ke yg repeat n result jd ok lepastu? td dorg kata result error sbb sample darah pecah2.. huhu