RAHIM KEBAWAH

hi mommies . nak tnye , tadi ada bidan , dia tegur perut saya dia cakap kebawah sangat , nanti makin besar baby, nak berjalan pun susah. dia suggest untuk saya mengurut untuk naikkan rahim saya . saya nak tnya perlu ke saya mengurut dan bahaya tak untuk baby saya ? #firstmom #seriusnanya #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Awal kandungan rasa xperlu lah sis urut dulu.. nnty kalau kandungan sis dah masuk 20week ke atas sis nak urut xpe.. awal mengandung sy pon x berani nak urut bahagian perut.. kalau urut pon badan kaki dan tangan jee

better sis tanya doktor masa scan nanti. taktau la sy je ke apa tapi setahu sy klu pregnant tak boleh nak mengurut. apa apa pun tanya doktor ye

10mo ago

okey puan terimakasih respon 🥰

Bahaya urut ada risiko gugur nanti