Pregnant 6 weeks

Hi mommies nak tnye spotting mne yg normal ye .. risau sbb 3 hari ada keluar kt keputihn tue mcm coklat2 tkbnyak ..risau sbb before this pernah miscarriage. Kalau p klinik nak scan dah bole nmpak ke 6 minggu 3 hari dah kndungan #bantujawab

2 Balas

Misscrgge sblm ni kuar spotting jgk ke?. Awk blh pi klnik mtk ubt kuat rahim..mcm sy misscrge sblm ni kuar spotting coklat..tau2 xde hbeat….klau 6week kdg ada yg nmpk n x..better 8w

baik ke klinik or hospital emergency untuk check kenapa darah keluar.. sya ritu macam tu tapi takda rezeki keguguran lepas keluar coklat tu keluar darah banyak