Preggy & perut kembung

Hi mommies. Nak tnya , sy ni preggy 21 weeks. Tp sehari dua ni perut kembung & kencang sgt2 sampai susah nak bnafas. Mmbuang pun sudah juga. Ada apa petua ek utk kurangkan perut kembung ni. Tak slesa 🥺 #pleasehelp #firstmom #jawabsatmmy

2 Balas

saya pun kene macam tu...saya sapu minyak yuyee kat kaki..belakang badan...tp dekat perut saya takut lak nak letak...esok je alhamdulilah okay.

Sya pun mcm sis, tpi nk bgi lege sikit sya mnm air suam…. Tpi take time jgk nk lege