Pemakanan Usia Kandungan 3 bulan

Hi mommies nak tnya , pregnant masuk 3 bulan boleh ke makan cempedak n kambing#firstmom

4 Balas

sy awal pregnant lg makan kambing alhamdulillah ok je tkde masalah . cempedak goreng pun ada makan jgk .. tkde masalah apa2 pun . makan je kalau nk makan jnji kawal portion

saya makan je kambing/lamb chop masa 1st trimester. tapi portion sederhana ya. Alhamdulillah check up 11 weeks baby ok je.

boleh je makan selagi bukan makanan yg kita alahan , saya makan je kambing grill dri awal preggy ni dh masuk 4 bulan

Try sikit dulu kalau sesuai dgn badan boleh teruskan