Anak kerap muntah

Hi mommies nak tnya anak korang kerap muntah tak?? Baby sy dh nk msuk 3bln masih muntah hurmm Sedih sy dibuatnyaaa...Lepas sendawa pun akan muntah jugak nak sangat tahu apa punca baby saya kerap muntah 😭

1 Balas

bby saya dulu pun mcm tu..bnyk muntah wpun lepas sendawa..g jumpa Dr. pakar, dia kata normal sbb saluran msh kecil..tapi tetap risau..bila anak dh masok 5 bulan kurang dh..alhamdulillah skrg anak dh 3tahun..bawa je g hospital, kalau Dr. dh check, takde yg serius n kata normal, insyaAllah ok je..cuma kna tgk2 ank masa muntah