Alahan Baby

Hi mommies, nak tanya..ada ke klinik yang menawarkan check alahan baby & camne ye prosedur tu? #SeriusTanya

3 Balas

Ada. By blood test or skin prick. Cari klinik pakar kanak-kanak yang terdekat dengan area rumah awak. Nak senang awak boleh survey website or call klinik sebab tak semua klinik pakar kanak-kanak provide allergy test. Adik2 saya buat kat gov hospital. Sorang kat hospital Serdang, sorang kat hospital Shah Alam.

2mo ago

baik..insyaallah aamiin

banyakkk sgt, blh pilih je nk pakej mana nak test brp puluh brp ratus allergens.. ada jenis ambil darah ada jenis yg test atas kulit kat blkg bdn. tp prepare duit je la ratus2

maaf nk tanya dlu kenapa ibu rasa bby kena buat test alahan ?

2mo ago

Sebab dia selalu garu² pastu abis luka tengkuk dia. walaupun dah elok suka garu² lagi