Sakit bawah payudara sebelah kiri

Hi mommies, nak tanya. Sekarang dah 19w, normal ke sakit kat bawah payudara sebelah kiri tu? Rasa sakit dekat bahagian tulang rusuk, kadang kadang baring tak jalan, duduk pun tak selesa. Sebelah kiri je yang rasa sakit. Normal ke? And kenapa yaa? #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

Sy bila baring mmg both side tulang rusuk rasa sakit..cuba tido lapik bantal ..susun byk2 ats katil pstu tido ats tu..tp makesure bantal y lembut bkn keras..sy bt cmtu kurang sikit rsa sakit tu..bila jmpa doc, doc ckp normal, sbb katany perut nk mgembang/ligamen aptah..