Keputihan melekit

Hi mommies. Nak tanya, saya sekarang 5w2d tapi ada keluar keputihan texture creamy macamtu dah 2hari. Normal ke tak macamtu ya? Risau ada komplikasi apa apa kat baby 😅#firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Normal mommy,tapi kalau melampau sgt keputihan tu baik g klinik dorang akan bagi ubat khas masuk vagina,saya pernah camtu masa hamil anak ke 5 ,pegi temu janji time di klinik kesihatan dorang bagi ubat yg masuk di vagina

kalau creamy tapi takda bau, normal