Sakit bahagian rahim, 21 weeks pregnant

Hi mommies, nak tanya, saya sakit bahagian rahim dan belakang, sya skrg 21 weeks dah. Baby dalam perut pun tak bergerak, kalau tak dia selalu aktif. Saya patut ke doctor atau tunggu 2/3 hari?#firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

5 Balas

hari tu saya pergi kursus. doktor kat cuba minum air dulu, tunggu 2 jam lagi, cuba naik turun tangga sikit atau swing badan gerakkan pinggil ke kiri ke kanan ke, then cuba baring mengiring ke kiri, rehat. tengok dia bergerak tak. cuba rehat dalam 30 minit camtu. kalau tak ada, pergi klinik terus.

Kena pergi hospital sis kalau baby tak bergerak even sehari. Baby mmg kena gerak hari hari..

awk mcmana skrg da ok?? sya pula baby gerak tapi perut sbelah kanan je sakit

terus ke klinik atau hospital jika rutin kandungan Tak seperti hari biasa

1y ago

Baikk. Saya panik juga sebab anak first. Jadi saya buntu, takut orang kata saya mengada ngada. Terima kasih ya puan 😢

Terus pergi Jgn tunggu2

1y ago

Terima kasih puan