PENTING TAK BABY COT UTK NEWBORN?

Hi mommies nak tanya pendapat bby coat penting tak? sebab saya risau letak ank kat katil...takut terhempap saya jenis yg cepat terlelap.. saya ingat nak gantikan buai besi dgn baby coat. Apa pendapat mommies? thank u 🫶🏻#babycot #ingintahu #pleasehelp

PENTING TAK BABY COT UTK NEWBORN?
1 Balas

ni pengalaman sy. bila bby dh mula gain weight, baby cot xblh nk tampung berat. bby sy cuma guna smpai 4bulan sahaja. lpstu lngsg xnk duduk dh sbb swing dia dh slow. klu nk beli pun, beli yg jenis kayu solid tu. cuma tak ada swing lah .

1y ago

Ok sis so utk long term better beli buai yg besi tu kan? Tq sis for the info🙏🏻❤️