Due 20.2.24

Hi mommies, nak tanya. Pagi semalam saya ada turun tanda. Lendir campur darah waktu pagi. Tapi sebab takda contractions, saya tak serah diri ke hospital. Sampai ke harini, tak ada apa apa sakit lagi. Patut ke saya pergi hospital je atau pun biar dulu? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Yup patut pergi. At least ada pemeriksaan daripada doktor. Itu pun salah satu tanda yang perlu pergi PAC. Tak perlu tunggu semua tanda ada baru nak pergi.