Kekerapan bayi berak normal

Hi mommies, nak tanya normal tak kalau baby 6 bulan tak berak 2 hari lepas start makan plain porridge + skrng masih fully bf?? Tq #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby #firsttimemom

2 Balas

2 hari baby sy tak berak sy dah start risau sis. walaupun perut baby tak kembung,tak keras,sy akan bawa jumpa Dr,apatah lg jika baby dah makan. bawa ja ke klinik sis,kalau Dr cakap normal,baru senang hati. klinik tempat sy ni dah kenal sgt dgn sy. dlm sebulan,byk kali juga sy bawa ke klinik. tak pa,free ja tak perlu bayar. sy ni sejenis yg cepat panik kalau berkaitan anak

normal saja sis