Tak datang bulan lepas melahirkan

Hi mommies ...nak tanya normal ke xnormal anak da masuk 5 bulan tp xpernah lagi dtg bulan sejak melahirkan...tiap bulan cek utp 1line je #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

fully bf ke??

9mo ago

normal awak. sbb fully bf ni mcm perancang keluarga semulajadi. cuma wpun awak x period, awak masih subur taw. so klau nk bersama, sama ade pkai perancang takpun buang luar. mcm sy buang luar je sbb xnk kacau period. nnt period awak lps 6 bulan ke atas sllunya slow2 dtg balik.