Angin dalam badan

Hi mommies! Just nak tanya, normal ke time pregnant ni banyak angin? Before pregnant takde pulak😅😅 #jomshare

4 Balas

Normal, saya pun sama. Kalau makan make sure jangan terlalu kenyang and lepas makan jangan baring terus nanti muntah muntah or kembung perut

Ye, sy pon alami situasi yg sama.. Angin dlm badan teruk sngt. Sy kena elakkan rasa lapar atau rasa terlalu kenyang..

Saya macam tu jugak. Normal kembung perut dan banyak angin. Yang penting jaga makan, waktu makan

Normal sy pun sama asik kentut2 perut kembung