Newborn muak

Hi mommies, nak tanya normal ke sometime newborn dah menyusu, dia muak? dah burp pun dia muak & kadang tak boleh burp. selagi tak burp tu saya risau. ada tips ke? #firsttimemom

2 Balas

baby DBF ke botol? kalau DBF tak perlu make sure dia burp tiap kali pun as long as dia nampak selesa.

3mo ago

rasanya pernah nampak LC mana tah share pasal ni. saya tak sure puan @nadmasrom atau LC lain. sis boleh try search di tt/ig/fb kut rasanya ada sharing dari LC akan keluar.

Sama dgn baby sy. Tp sy tetap jgk akn burp kan dia kalau tak nti dia tak selesa / perut kembung

3mo ago

haah sama lah tp kadang dia tak burp