Najis baby 2 bulan

Hi mommies, nak tanya normal ke najis baby 2 bulan warna hijau gelap seperti dalam gambar? Baby minum susu badan dan formula, jenama lactogen. #pleasehelp #firstmom #ingintahu

Najis baby 2 bulan
3 Balas

Rse nye baby 2 bulan, mix feeding ptot berak kaler kuning, atau kuning kehijauan.. Baik puan refer doctor ya. Mungkin dari pemakanan puan, susu ibu atau mslh lain.

Normal je sis.. ank saya lactogen kadang mmg hijau pekat.. if baby xmeragan or muntah lepas susu ok je..sbb iron tinggi najis jadi hijau pekat

Please sape ada pengalaman boleh share tak