Sakit bahagian ari ari usia 16 minggu

Mommies nak tanya, normal ke kalau sakit bahagian ari2 ni. Dia mcm rasa kejang pastu menyucuk. kalau sekali attack dalam 5 minit jugak nak reda. Baby baru 16 minggu. Lately ni kena attack tiap hari tu skali. So far da 3 hari kena. Ada masa malam ada masa Pagi. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

kencing lawas x sis? or time kencing sakit2. sebab saya baru2 ni pon rasa sakit mcm tu. rasa mcm sengugut tapi on off. pastu bila cek dokter rupanya kencing kotor. banyakkn minum air masak

2y ago

So far lawas and kerap. Mungkin la kan kurang minum air kosong. Sebab asyik air manis je 😂 thank you sis.