Mengeras sekejap time duduk.

Hi mommies, nak tanya, normal ke if baby mengeras time kite duduk. Mengeras sekejap2 je then bila bangun berjalan n usap, baby back to normal. Baby pon active je bergerak. Cuma risau lah kan stiap kali duduk, dlm berapa minit dia mengeras smpai senget perut kita. #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

ya normal. sy pun kerap mcmtu. klu rasa mengeras, better rehat.

7mo ago

Ohh yeke.. okay sis! Risau kite bila ngeras centu sbb rasa timbul nye tu😂😂😂😂