38 minggu 6 hari

hi mommies nak tanya, normal ke baby kerap mengeras? Dia mengeras yg sampai sy rasa tak cukup nafas, sampai senget sebelah pastu keras timbul situ dlm beberapa minit pastu ok dah then jadi balik. Setakt ni baby gerak ok je. mungkin sbb ruang dh sempit atau apa ya? Risau pula. Sbb since >37weeks saya rasa macam tu. Takda tanda tanda pun setakt ni. Kena pg hospital ke? Sbb sy first mom takda experience lgi. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Pergi je sis. Sebab lain orang lain tanda. Lagi pulak kerap mengerasnya.