Baby 3 bulan kerap tengok atas

Mommies nak tanya, nb mmg selalu matanya tengok atas tapi ni da 3 bulan kerap tengok atas belakang, dan ketepi. Bila alihkan mainan atau kita bergerak mata pun ikut bergerak, normal. Tapi kalau takda apape pun tetap kembali tengok belakang atas. Saya keje taska ada jaga baby pun tak selalu tengok atas macam anak ni. Ni sampai nk bawa berurut bidan kampung #firstmom

1 Balas

sy masa baby sebulan pun suka tengok atas smpai kpala bdan dia bawa skali tengok atas blakang sebelah kanan masa berbaring. seram juga. tp ni da nk masuk 3 bulan kurang sikit la. kdg dia suka tgok tmpt kosong juga atau tmpt sumber lampu terang selalunya.