Ultrasound

Hi mommies. Nak tanya, nanti masa buka buku pink, doctor di Klinik Kesihatan akan buat ultrasound lagi sekali ke? Haritu dah buat dekat klinik swasta, tapi hanya nampak kantung je.#SeriusTanya #firstmom #newmom

2 Balas

Kita rasa ikut kk jgk awak , ada tu mmg ada tpi kalau awak masih baru dalam 5-7w dh bukak buku kt kk dr akan postpone scan smpai 9-10w. Tpi bawak je gambar scan dri klinik seasta tu sebab nnti dr nak padankan dgn hasil scan dri kk pulak. Ini pengalaman saya la . Tk tahu sama tk

Ada, untuk dating scan

2mo ago

Thank you awak ☺️