Najis bayi 4 bulan sembelit ke?

Hi mommies, nak tanya najis macam ni sembelit ke ya, sebab depan nampak macam berketul tapi yang lain cair je 🥹 confuse dah. Baby fully fm 4bulan 20hari. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

Najis bayi 4 bulan sembelit ke?
4 Balas

Normal rasanya ...macam baby saya 4 bulan 21 hari berak pun mcm tu jgak awai² tahi keras macam tu .. lepas tu lembut.. tpi skunx sya buat susu dy cair skit .. baru dy tak berak kluar tahi liat mcm tu .. berak pun dah elok dah sikit..

7mo ago

3 scoop sllu 90 ml air kan .. sya lebih kan jadi 100 ml air

lebihkan air sikit

sy rasa normal

normal je saya tengok

8mo ago

Thank youuu, even depan tu macam berketul pun tapi still normal kan awak?