Posisi tidur mommies

Hi mommies. Nak tanya memg position tido utk 20 weeks above memg mengiring bahu kiri je ke? Kanan memg cannot ke sampai beranak? Sakit2 badan sampai terjaga tgh malam kekadang.. #ingintahu

1 Balas

saya tukar jugak ngiring kanan kejap2.. telentang kejap.. sekadar hilangkan lenguh badan ngiring kiri tak tukar2.. kesian pulak kat baby tak cukup oksigen ke apa kalau ngiring kanan lelama. cuba sis double check dengan nurse atau doktor masa check up..