Baby kerap demam

Hi mommies. Nak tanya, macam mana nak kurangkan anak kerap demam ye? Baby saya 10bulan, boleh kata tiap bulan akan demam batuk sume. Ada cara atasi tak? Pening rasa 😔#bantusharing

2 Balas

sama lah macam anak saya kerap demam masuk 10 buln ni dh 11 buln dmm lgi truk tahu2 kuman dlm drh tinggi lps tu ada tonsel kt tekak tu kerap dmm padan panas dokter ckp

Pelik tu. Cuba check persekitaran rumah takut jadi sebab baby ashik demam. Kadang habuk ke kan benda2 yg kita tak nampak. Udara tak bersih