Baby 1 bulan meragam

Hi mommies! Nak tanya kenapa dalam 2 ke 3 hari ni baby saya meragam pukul 2 pagi dan berlarutan ke 5 pagi. Kadang2 pukul 4 pagi sehingga la siang. Ditidurkan atau bagi susu dia taknak tapi kalau menangis mcm kena dera. Apa perlu saya buat? Please help. #First_Baby #babydecember

2 Balas

Normal sis baby sy dlu dlm pntg pn mcm tu..mcm2 hal kdg2 xtdo mlm smpi ke pg..dlu pn baby sy kerap berjaga dr pkol 3am smpi lah ke siang..pkl 9am bru tdo balik kdg2 kol12pm Bru lelap..pdhl semua dh kite buat smpi pg berubat n mtak air..org ckp dlm pntg mmg mcm tu nt lps hbs pntg semua kmbali baik Pntg normal

baby tk biasa dgn keadaan skeliling lgi ,cuba bedung &peluk erat2, dh tenang baru bg susu, psg zikir ,ank sy klau tgh mlm kna ad bunyi klau sunyi dia pun tkmau tdo ,