Kudap kudap

mommies nak tanya. kalau makan kerepek ubi as kudap kudap agaknya boleh menaikkan berat badan tak? cuba share mommies biasanya makan apa untuk hilangkan bosan lapar tu?

2 Balas

kalau makan secara berlebihan, ya boleh naikkan berat badan. selalunya kalau saya rasa nak mengunyah, saya makan buah je. kalau takda buah, saya minum air kosong je

saya kudap buah buahan atau kacang. kadang makan benda yg tinggi serat jadi kurang rasa asyik lapar tu. kalau ada gdm kena jaga sikit la