Hospital bag

Hi mommies, nak tanya kalau baju balik/kelur hospital for mommy nak pakai apa ya? elok pakai baju blouse ke normal lengan panjang ke macam mana? 😅 sorry first time experience so nak tanya takut renyah ke apa haha thank youu #firsttimemom #advicepls

2 Balas

Saya suka pakai kaftan. Terus sarung je sebab saya ada pengalaman pakai kain batik pastu hampir tanggal kt dpn2 org 🤣 Tp boleh shj kalau sis nk pakai baju pape & kain batik cuma ikat elok2. Kita kat ward time check out tu muka masing2 mmg pure baru lepas beranak. Org tak kisah dah dress up kita camne. Tp saya kalau check up doctor nk check luka czer saya pakai baju long sleeve & kain batik then naik wheelchair sebab mudah nk tunjuk luka kt doctor.

Kalau sy Pakai baju butng+kain sarung j.. Ikt keselesaan sis mn yg mudh dan selesa