INJECTION DUA BULAN

hi mommies, nak tanya . baby baru kena injection dua bulan . lepas injection baby nak membuang taik keras sampai nangis nangis. adakah normal ? #firstmom #ingintahu

1 Balas

Kalau kita adults berak sembelit sampai nangis pun tak normal sis. Anak saya so far lepas injection tak pernah sembelit. Dia sembelit sbb kurang minum air or salah fm

2mo ago

It’s okay mommy. Kerap kan urut perut anak & buat cycling or sapu minyak telon/herbal kt tapak kaki anak. Mommy kalau bf jaga makan elakkan product tenusu dulu (paed anak saya ajar), kalau fm tukar fm or bancuh cair