Menyusu semasa mengandung

Hi mommies, Nak tanya ade x mummies yg pregnant skg & menyusu anak first? I dah consult Dr cakap mmg boleh. Nak tahu what mummies rasa sepanjang pregnant while breastfeeding. Any advices?

1 Balas

mommy just kena ambik makanan berkhasiat sbb nk mnyusu n utk bb dlm perut.klau sis xde prob blh je terus menyusu.klau mcm sy mmg setiap Kali peknen mmg xleh merasa menyusu anak sbb Rahim jd sakit..so doc pakar x bg teruskan sbb Rahim jns sensetif