Keputihan di first trimester

Hi mommies, nak tanya ada tak mommies sini pernah keluar keputihan time perut mengeras.. Adakah ia normal ? Sy baru 14minggu lebih, bila time mengeras mesti akan keluar keputihan tp tak terlalu bnyak lah keluarnya.. Kdg klau time perut rasa nak membuang je boleh jd jgk keluar keputihan tp tak kerap boleh kata mcm seminggu skali 2 mcmtu jelaa #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

2 Balas

nurse cakap normal sis.. sbb badan kita panas di dalam…

2mo ago

alhamdulillah, sbelum pernah jgk tnya misi tp pasal krem ngilu lah, then dia ckp normal asalkan jgn sampai tumpah darah jelaa itu kne prgi hosp cepat2

normal sis.