Bersalin Hospital Ampang

Hi mommies nak tanya ada tak kenalan / family atau siapa siapa lah yang bersalin hospital ampang baru baru ni? Agak agak husband dah boleh teman ke eh masuk LR / dekat wad? Masa anak 1st saya bersalin sana masa pkp. Jadi semua kena urus sendiri. Baju baby pun tak pakai. Cuma waktu nak keluar hospital je guna. Sekarang macam mana ye? Still kena bawak baju untuk baby lepas mandi tu semua ke? #bantusharing #hospitalampang #hospitalbagchecklist

1 Balas

dekat LR mungkin boleh masuk kalau puan bersalin tanpa guna alat. tp teman kt wad mmg tak boleh. boleh ada waktu melawat je. nk selamat bawa sesiap baju baby utk 2-3 hari takut kena stay lama ke apa & andai kata hosp tak sediakan baju/kena bg baby pakai baju.

1y ago

Thank you mommy. Kalau gitu kena pack balik lah. 😂 harap harap kalini tak berkampung lama dekat sana.