Dah 3 bulan bersalin belum period

Hi mommies. Nak tanya ada ke mcm sy yg dah 3 bulan lebih bersalin tp belum period2 lagi. Btw sy fully bf dan ep mom juga. Sy takde ambik apa2 perancang atas sbb menjaga emosi dan bekalan susu hehe. Jd susahnya nak track waktu subur bila ? #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

ada org kata kalau fully bf akan keluar period atas bulan 5 atas lama. kalau full FM , boleh dapat period senang

5mo ago

? Masalah awak sudah ada subur makna awak boleh beranak lagi ? kalau ada period 2kali dalam 1 bulan maksud letih sangat.

Saye anak nak masuk 5 bulan baru period, lepastuh tak teratur. Pun same. Fully bf, tak amek perancang.

6mo ago

Tp mcm mana bersama ye. Sy sampai skrg masih belum bersama huhu sbb konon nak tggu period sbb nak track time subur