Bayi 1 bulan flu

Hi mommies. Nak tanya ada cara tak nak buang selsema batuk kt bayi 1 bulan? Anak saya baru masuk 1 bulan harini, ptg nnti ada check up & kebetulan pulak semalam saya suami isteri tiba2 selsema dan batuk. Saya dh pakai mask waktu dekat dgn dia. Pagi ni bangun tengok baby pulak dh batuk & berhingus. Risau saya. #firstmom

2 Balas

sy just sedut hingus dia pakai alat sedut hingus, dan guna nasal spray jugak. ikhtiar lain, sy guna balm jenama cf rub Tasneem, utk letak kat dada dan hidung. fungsi nya mcm vick vaporub.

ada checkup hari ni kan? bgtau misi nanti dktr akn check.