Detail Scan

Hi mommies. Nak minta pendapat. Ok ni saya screenshot dari web utk booking scan kat sonobee. Biasa kat klinik akan suggest utk detail scan dlm 22w-24w kan? Tp kat sini dia stated 18w-21w6d accuracy lg tinggi. So experience mommies yg dah pernah buat detail scan, prefer utk buat pada week berapa? Boleh tak share? Thankyouuuu ;)

Detail Scan
2 Balas

sye buat kt sonobee at 22w. semua dh complete. jantung nmpk, jarak mata nmpk, jari semua dh ckup.

1y ago

tq respond hehe. tula mmg plan nak buat antara 22w-24w tp sbb kat web tu tulis camni. rasa mcm nak pegi 20w pulak

sy pon plan nk bt dlm 22week

1y ago

haah saya pun first plan nak buat 22w+ tu