Booster shot

Mommies! Nagrorollout na ang mga booster shots for Covid-19! Are you going to take the same brand or will you mix it up? We got Sinovac last time and I’m considering to get Pfizer this time. #TeamBakuNanay #ProudtobeABakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll

14 Replies

The recommended booster for the brand of vaccine I have is the same brand lang din 😊

Wala naman po akong preference sa brand, kung ano ang available, I'll grab it po... :)

no brand preference kung ano yung safe dun ako and I really can not wait for it

how about yung sinopharm ang vaccine?recommended ba na magpabooster?

let's take advantage hanggat libre pa and this is for our safety din

Yes naman! Kung anong available at pasok sa guide, Go ako jan!

Siguro kung ano available na brand. i just take it hehe

whatever is available mommy ok po for booster shot.

Whatever is available, I will grab it na! :)

super yes to this. basta kung ano meron go!