Mixedfeeding poop

Hi mommies! Mixedfeed si baby, turning 4months. Normal lang ba na 3-4 times sya magpoop a day? Tapos yellowish na loose na parang my sesame seeds yun poop nya. Thank you in advance! Keep safe.

1 Reply

1 to 4 months When your baby is 3 or 4 days old, his stool changes from tarry meconium to a watery consistency. Babies usually make up to ten dirty diapers a day for the first one or two months and then go two to four times a day until around 4 months.