Si sulung yg lasak ?

Hi mommies, mcm mana ye nk kawal anak yg lasak.. Suka sangat terpa mama dia mengejut and kadang terkena perut.. Sian si adik baby yg baru 6minggu dlm perut ? #pleasehelp #advicepls #advicemommies

1 Balas

Huhu benda ni la yg akan buat anak sulung selalu kena marah nnt. ‘Kacau’ adik. Mak kena control jgn fikir adik je kena fikir sulung sekali tau. Ok berbalik pada soalan..umur dia berapa? Dh boleh explain tak ada baby dlm perut?

5mo ago

Yaa kdng tu termarah jugak.. kesian.. tp risau jugak.. sulung dah 1y9m.. sllu suruh kiss adik kdng kiss kdng ditepuknya ?