37minggu1hari

Mommies malam tadi perut keras mengeras, selasa dah admit doctor cakap kencing kotor kena tahan 1 hari then discharge, hari ni pulak keluar macam ni, nak tahu ni tanda lendir ke? #bantusharing #2ndpregnancy #bantujawab #37Minggu_1Hari

37minggu1hari
1 Balas

Rasanya ya sis. Baby banyak gerak tak? Kalau contraction keep dtg and darah dh keluar better cecepat pergi hospital

4mo ago

Tapi dia tak campur darah, campur warna dia macam dark maroon, I pun tak tahu macam mana nak react?