Perut berangin mual teruk

Hi mommies . Makanan apa yg boleh telan ek ? Saya dah cuba dari pedas sampai ke manis , semuanya tolak . Taknak makan . sampai perut rasa sebu berangin , muntah pun sampai tak daya dah . Saya ni dahla ada gastrik . 😭😭😭😭 kadang terasa nak makan bila makan je tolak balik . Tak muntah , jadi cirit . Risau baby tak cukup zat pulak #ingintahu #Sharing_dong_Bund #bantusharing

2 Balas

try makan buah buahan dulu. kakau xdpt mkn nasi,makan oat ..

try makan buah