Benang jahitan

Hello mommies. Macam mana nak tahu benang jahitan perineum dah jatuh ye? Rupa dia macam mana? #bantusharing #bantusharing #firstmom

6 Balas

benang warne merh tp sbb bila kita slalu spray ngan ubt kuning dia akn jdi wrne kuning..mcm sy hujung2 ade wrne merh jdi sy tau lah bng tu dh jtuh

boleh tgk pakai cermin. nak explain pun susah nak ckp mcm mne bntuk rupa dia hsgshahaha